Huawei Mate 9 firade nyår med denna fantastiska 140 megapixel bild av 7 huvudstäder

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9 firade nyår med denna fantastiska 140 megapixel bild av 7 huvudstäder

För att fira det nya året tog Huawei Mate 9 en 140-megapixelbild från 7 världshuvudstäder (tyvärr har vi bara den neddragna versionen till 6 847 x 690 pixlar). För att vara exakt är dessa sju distinkta bilder, som har kombinerats till en enda högupplöst bild, och limmat ihop dem sakkunnigt, som om de vore en enda pose (även om en av lederna inte är perfekt).

Effekten är utan tvekan … effektiv, och du kan spela för att gissa de enskilda städerna som porträtteras, och när den ena slutar och den andra börjar. Bland de välkända och lättast igenkännliga namnen finns Paris, London Och New Yorkmen de andra städerna får vi gissa själva.

Mer än ett urval av potentialen hos Huawei Mate 9-kameran, låt oss säga att det är en mycket originell och vacker bild att titta på, men som kommer att ha genomgått en hel del efterbearbetning och därför lämnar lite av originalkameran att analysera . I alla fall, även för det, finns vår recension som du hittar länkad i första stycket.

Relaterade artiklar

Back to top button