Huawei Mate 9: 3 varianter, 6 färger och läckta priser (bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9: 3 varianter, 6 färger och läckta priser (bilder)

Huawei Mate 9 den ska presenteras den 8 november, men om vi litar på bilden du hittar i början av artikeln, behöver vi inte vänta mer än en månad för att veta nästan allt om honom.

Baserat på vad som har läckt hittills förväntar vi oss en 6” full HD med SoC Kirin 9604/6 GB RAM, 64/128/256 GB lagring, 20 megapixel Leica dubbel bakre kamera och 8 megapixel främre kamera.

För att komplettera denna bild har vi idag många renderingar som illustrerar de 6 färgerna som smartphonen kommer att säljas med, och exakt en sammanfattningsbild med varianter och priser:

  • 4 GB RAM + 64 GB internminne (grå, guld och silverfärger): pris 3 199-3 399 yuan (430-455 euro)
  • 4 GB RAM + 128 GB internminne (silver, guld, brunt, grått och rosa): pris 3899 yuan (520 euro)
  • 6 GB RAM + 256 GB internminne (svart, silver, guld, brun, grå och rosa färger): pris 4 699 yuan (630 euro)

DE prisersom du kan se, är de verkligen inte nöjda, och dessutom är de översatta från de kinesiska, så de kommer säkert att vara högre på vår marknad (förutsatt att de rapporterade priserna är sanna).

När allt kommer omkring kommer du redan att veta att toppen av Huawei-sortimentet inte längre är precis billigt (för det finns Honor), men också att de med tiden går ner ganska snabbt (har du tittat på septembererbjudandena?)

Vi kommer att prata om det igen vid lämplig tidpunkt, för nu lämnar vi dig med många renderingar av smartphonen som illustrerar de sex färgerna ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button