Huawei Mate 8 vacker och metallisk i de bästa renderingarna hittills (bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 8 vacker och metallisk i de bästa renderingarna hittills (bilder)

Det är två dagar kvar till lanseringen av Huawei Mate 8men med lite förskott kan vi visa dig vad som verkar vara legitima officiella renderingar av smarttelefonen, som visar den för oss från alla vinklar och i alla färger som den borde vara tillgänglig (guld, koppar och silver , eller variationer på temat).

Metall skalenligt Huawei tradition, med fingeravtrycksläsare på baksidan, som verkar lite förnyad jämfört med de senaste modellerna från det kinesiska företaget.

LÄS ÄVEN: Huawei Nexus 6P för 100 € mindre på eBay

Och om å ena sidan estetiken inte längre skulle vara ett mysterium, finns det fortfarande en viss osäkerhet om de tekniska egenskaperna: skärm 6 ” full HD (men vissa spekulerar också i QHD), SoC Kirin 950en säkerhet, 3/4 GB av Bagge32/64 GB av internminne, kamera 16 megapixel på baksidan och hälften fram, allt drivs av en batteri från 4 000 mAh och redan med Android 6.0 Marshmallowuppenbarligen med EMUI-anpassning.

Det är meningslöst att gå in på detaljerna pris, vilket i vilket fall som helst borde vara i storleksordningen 500 € även i Kina; trots allt har Huawei Mate S verkligen inte varit billig. Och fortsätter alltid parallellen, vem vet om det denna gång blir det Force Touch. På riktigt.

Relaterade artiklar

Back to top button