Huawei Mate 8 släpper en trio av ess, men för poker får vi vänta till januari (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 8 släpper en trio av ess, men för poker får vi vänta till januari (foto)

Huawei Mate 8 det tillkännagavs nyligen i moderlandet av det kinesiska företaget, som illustrerade alla särdragen hos dess senaste topp i sortimentet, vilket skapade en trevlig tresnygg, men ännu inte en poker.

Innan vi ser varför, låt oss börja som alltid med att undersöka tekniska egenskaper hos Huawei Mate 8:

 • Skärm: 6 tum full HD IPS
 • CPU: HiSilicon Kirin 950 (4 Cortex-A53, 4 Cortex-A57, Mali T880MP4 GPU)
 • Bagge: 3/4 GB
 • Internminne: 32/64/128 GB expanderbar
 • Backkamera: 16 megapixel Sony IMX298, f / 2.0, OIS
 • Fram kamera: 8 megapixel Sony IMX179, f / 2.4
 • Anslutningsmöjligheter: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, LTE Cat.6, GPS, NFC
 • Batteri: 4 000 mAh
 • OS: Android 6.0 Marshmallow med Emotion UI

Den första starka punkten är utan tvekan Kirin 950 SoCtillkännagav för bara några veckor sedan: förutom kraft att sälja lovar Huawei också sin större energieffektivitet, vilket i kombination med ett annat “ess” av Mate 8, batteri med 4 000 mAh borde den garantera den en autonomi på 30 % högre än Mate 7, som redan försvarade sig väl.

I övrigt är vi noga med det fotografiska sektornsom på baksidan ser en sensor med 1,12 µm pixlar och fasdetekterande autofokus (PDAF), en bred bländare och optisk stabilisator, vars enda brist, jämfört med konkurrenterna, ochingen 4K-videoinspelning.

Framför har vi istället en generös 8 megapixel sensor som utan tvekan kommer att ge selfies till höjden, enligt Huaweis tradition.

LÄS ÄVEN: Huawei utmanar Redmi Note 3

Mitt i allt detta glöm inte att smarttelefonen också är det Dual simså länge du ger upp minnesexpansion via microSD, och även dess design har blivit föremål för mer uppmärksamhet, med frontglaset lätt böjt i kanterna (2.5D), högtalarna placerade i den nedre sidan, och fingeravtrycksläsare på baksidan liknar den Nexus 6P, även hastighetsmässigt (enligt Huawei).

Tillgänglighet och pris – Huawei Mate 8 kommer att finnas tillgänglig i två konfigurationer: 3 GB RAM tillsammans med 32 GB internminne och 4 GB RAM med 64 eller 128 GB internminne; båda i färger Champagneguld, Moonlight Silver, Space Grey och Mocha Brown. Tyvärr har smartphonen för närvarande endast tillkännagivits för Kina, där den fortfarande kommer att vara tillgänglig endast under Q1 2016, så mycket att inte ens det officiella priset meddelades.

Däremot kommer företaget att hålla ett annat evenemang, förhoppningsvis för den globala lanseringen, som kommer att äga rum nästa januari under CES i Las Vegas. Vi kommer därför att se vid det tillfället om Huawei kommer att kunna göra den ödesdigra pokern, med ett intressant pris, eller om man kommer att nöja sig med en bra tresnygg.

Uppdatering: avslöjade priset i Kina på Huawei Mate 8, och det är inte ens speciellt dyrt, men tänk på att kostnaden i Kina säkert kommer att vara lägre än det möjliga internationella priset.

 • 3 GB RAM / 32 GB lagring 2 999 eller 3 199 yuan beroende på anslutning (ca 440/470 euro)
 • 4 GB RAM / 64 GB lagring: 3 699 yuan (ca 545 €)
 • 4 GB RAM / 128 GB: 4 399 yuan (ca 650 €)

För fler bilder av smartphonen kan du hänvisa till nästa artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button