Huawei Mate 50 Pro avslöjar sin design i dessa fantastiska bilder –

Ingen vet att Huaweis framträdande plats på smartphonemarknaden har sjunkit till sin lägsta nivå på flera år på grund av amerikanska sanktioner och veton. Men det kinesiska företaget fortsätter att arbeta hårt för att erbjuda de allra bästa mobiltelefonerna, och en av dessa terminaler kommer att bli Huawei Mate 50 Pro … Vad vi ser i dessa bilder med fantastisk design.

Det finns inget specifikt datum för presentationen ännu, men det antas att den, som vanligt, kommer att släppas i slutet av året, även om man bör ha i åtanke att vi för närvarande inte ens har P-modeller på gatan.

Ta den här funktionen lånad från Xiaomi Mi 11 Ultra.

Det råder ingen tvekan om att det gap som Huawei lämnat när det gäller försäljning eller marknadsandel har överbryggts utan ceremonier av Xiaomi. Trots detta jobbar Huawei inte bara på ett nytt operativsystem som t.ex HarmonyOS men också på en helt ny topp i sortimentet som den här som också kommer att ha en Pro-version. Xiaomi har inte bara tagit sin plats i försäljningen, utan med innovationens tron ​​behöver du bara se Xiaomi. Jag är 11 Ultra, en telefon med en original sekundär skärm i kameramodulen.

Huawei Mate 50 Pro

Något som dessa renderingar visar kan också simulera en ny Huawei Mate 50 Pro det är åtminstone vad de återskapar med dem. Även om det ska sägas att efter att ha sett designen på standardmodellen är vi mycket förvånade över utseendet på denna Pro-modell, så vi bör naturligtvis behandla det de visar med viss försiktighet. På bilderna ser vi en fyrdubbel kamera placerad vertikalt, med en mycket mindre sensor i P-seriens modeller, men utan tvekan är den stora skärmen som kan ses inuti denna kameramodul slående. Det är slående att bildförhållandet på skärmen inte är 16:9, utan 4:3, vilket väcker mer tvivel om äktheten.

Huawei Mate 50 Pro

Vad förväntar vi oss av denna Mate 50 Pro?

Medan vi fortfarande väntar på de nya P-modellerna är verkligheten att vi inte känner till många detaljer om den här nya telefonen, men det är de. Hur exakt kommer denna kamera att ha huvudsensor 50 megapixlar , med en 1/1,10-tums sensor med en upplösning på 64 megapixlar.

Huawei Mate 50 Pro

Resten av honom ATV kommer att nöja sig med ett 16 MP teleobjektiv, ett 48 MP ultravidvinkelobjektiv och ett 12 MP skärpedjupsobjektiv. Ingen annan sak, men sensorerna kommer att ha hög upplösning.

Källa> Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button