Huawei Mate 40 Lite i Europa kommer inte att bli Maimang 9, utan ytterligare en 5G ny post

huawei mate 40 lite europa har 20 plus eec 2-certifiering

Vi närmar oss närmare presentationen av nästa – och kanske de sista? – flaggskepp med märke Huawei, Mate 40 Och 40 Pro. Förutom de två har det förekommit rykten i flera månader om en påstådd 40 Lite, men hittills har det bara kommit förvirrade nyheter. Från en Europeisk certifiering Vi har dock nyheter om att nästa mellanklass kan vara en ny märkning av den senaste Njut av 20 Plus 5G.

Kommer Huawei Enjoy 20 Plus att vara Mate 40 Lite i Europa? EEG-certifieringen föreslår det

huawei mate 40 lite europa har 20 plus eec-certifiering

Att väcka uppmärksamhet och följaktligen rykten om Huawei Mate 40 Lite det tänkte på det Europeiska EEG-certifiering, som förutom att certifiera de olika versionerna av Mate 40 flaggskepp Och 40 Pro, har också presenterat det som sannolikt kommer att vara mellanklassen i serien. Vad som fascinerade den välkända läckaren var kodnamnet NOP-AN00, som al TENAA han hänvisade till Njut av 20 Plus 5G släpptes sedan dagen för 3 september 2020.

Resonemanget både inom estetik och i specifikationer kan vara logiskt, med tanke på att design från Njut av 20 Plus går bra med serien Para med cirkulär kamera Och Huawei Mate 40 Lite det kan passa mycket bra egenskaper av det nya mellanklass 5G, snarare än formfaktorn för den andra mellanklassen Maimang 9. Förmodligen i Europa de Gräl kunde ha en visa mer definierad, eftersom den påstådda kinesiska tvillingen är ensam HD +. Uppenbarligen måste vi bara vänta på de närmaste dagarna, där andra nyheter om saken kommer att avslöjas.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button