Huawei Mate 30 kommer att ha ett hack och kommer också att vara ganska trångt (foto)

Eller åtminstone det är vad som händer från en påstådd frontpanel på den framtida toppmoderna smarttelefonen från den kinesiska tillverkaren.

Efter svårigheterna under de senaste veckorna, efter den hårda konflikten med den amerikanska regeringen nu (som det verkar) i lösningsprocessen, har Huawei återupptagit marschering och förbereder sig för att äntligen lansera Mate X vikbar siktar rakt till sin nya generation av smarta smartphones, Mate 30.

På kontot för de nya smartphonesna – som man antar kommer att vara huvudsakligen två, nämligen Mate 30 och Mate 30 Pro – nyheterna är fortfarande fragmentariska, men ett nytt stulet skott som cirkulerar på nätet försöker beskriva vad som kommer att blil fram design av nya smartphones. Att döma av frontpanelen som tillskrivs Mate 30 kommer smarttelefonen att skryta väldigt små ramar, sidokanter något böjd det är en hack ganska högre uttalad.

LÄS OCH: Huawei minskar Hongmeng OS: det kommer inte att ersätta Android

Anledningen till detta val, bucking med nästan all den andra toppen av sortimentet 2019 – som har blivit av med den skrymmande iPhone X-stilen, för att omfamna de mer diskreta droppskårorna eller hålen – kan du gissa från öppningar närvarande på hack sig själv, vilket antyder att Mate 30 kommer att skryta ett batteri av kameror och främre sensorer för att göra dig avundsjuk. Det är därför möjligt att Huawei har beslutat att följa upp 3D ansiktsigenkänning redan sett på Mate 20 Pro och sedan inte föreslagits på kusinen P30 Pro. För att få reda på mer kommer det dock att behöva vänta på mer exakta nyheter om det.

Via: / LäckorKälla: Weibo

Relaterade artiklar

Back to top button