Huawei Mate 20 prototyp med Kirin 980 redan i omlopp? Besegrad tävling på AnTuTu (foto)

Först i går informerade vi dig om den möjliga nära förestående starten för massproduktion av Kirin 980, Nästa chip toppen av Huaweis sortiment, skapat i samarbete med TSMC med den innovativa byggprocessen a 7 nm. På pappret är de förväntade resultaten i form av brute force som alltid höga. Men tänk om vi berättade att mer data redan cirkulerar påtaglig?

Även om massproduktion ännu inte tycks ha startat, skulle det inte betyda att den förra prototyper av det nya chip inte redan har förverkligats. Och faktiskt, det första resultatet på nätet har precis dykt upp AnTuTu tillskrivs framtiden Huawei Mate 20, som nästan säkert kommer att montera Kirin 980.

Poängen som uppnåtts är verkligen exceptionell: 356.918 poäng, nästan 150 000 poäng högre än föregångaren Kirin 970 och kapabel att dvärga även den högsta SoC för tillfället, eller Qualcomm Snapdragon 845, stannade handla om 250 tusen poäng. Riktigt lovande siffror, som dock måste tas med en nypa salt för tillfället, på grund av risken falsk, så många månader efter lanseringen av Mate 20, är ​​den fortfarande hög. Om man tar resultatet för givet, skulle det kunna övertyga dig lita på Huaweis toppmoderna framtid?

Relaterade artiklar

Back to top button