Huawei Mate 20 Pro kommer med en böjd OLED-skärm

Tydligen Huawei han skulle göra ett drag som liknar förra året med sin framtid Mate 20 Pro.

Det vill säga när han avslöjade Mate 10 såg vi att dess panel var av LCD-typ, medan Mate 10 Pro bestod av en AMOLED. Och på ett kompletterande sätt till allt detta kännetecknades Mate RS Porsche Design av att ha en böjd.

Med andra ord nästa flaggskepp det skulle ha en kombination av alla dessa egenskaper.

Böjd OLED-skärm och toppmodern processor

Enligt en ny rapport, Huawei Mate 20 Pro skulle komma med en OLED-skärm. Dessutom kommer det att vara särdrag att vara böjd.

Och om allt detta verkar lite för dig, låt mig berätta att mobilen också kommer att ha en fingeravtryckssensor under glaslocket. Om detta sa man ingenting om den kinesiska tillverkaren skulle satsa på en egenutvecklad teknik eller skulle välja ett förskott från andra märken.

Källan nämner att detta visa Den kommer att tillverkas av det kinesiska företaget BOE, en organisation specialiserad på produktion av paneler. Med andra ord, här skulle Huawei klara sig utan LG, en partner som det redan hade tidigare band och föreningar med.

Dessutom står den sista informationen som vi just har nämnt i kontrast till ett annat tidigare rykte där vi hade berättat att tillverkningen av denna skärm skulle göras av Samsung. Allt verkar som att det orientaliska företaget har många flickvänner för sitt nästa flaggskepp.

Det finns också ett rykte om att Mate 20 Pro kommer att ha HiSilicon Kirin 980-processor. Vi pratar om en SoC som ännu inte presenterats men som förväntas bli den senare generationen av nuvarande Kirin 970.

Slutligen, smartphone det skulle komma med totalt 5 kameror. Två kommer att vara placerade på framsidan och de andra tre på baksidan.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button