Huawei Mate 20 Pro kan ha den supersoniska fingeravtryckssensorn och en fördel gentemot sina konkurrenter

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 20 Pro kan ha den supersoniska fingeravtryckssensorn och en fördel gentemot sina konkurrenter

Igår visade vi dig den första påstådda bilden av Huawei Mate 20 Pro, och idag återvänder vi för att prata om nästa sortiment av smartphones som det kinesiska företaget kommer att presentera eftersom de har dykt upp viktiga detaljer på vissa maskinvarukomponenter i enheterna.

Enligt vissa kinesiska källor kunde Huawei återgå till arbetet med Qualcomm i utvecklingen av nästa Mate 20, integrerainnovativ fingeravtryckssensor av det amerikanska företaget direkt under displayen.

Innovationen av sensorn ligger i fysisk princip på vilken igenkännandet av biometriska data är baserat: med denna nya teknik a mer exakt igenkänning med en tjocklek på skärmen också fyra gånger högre jämfört med vad som händer nu med nuvarande sensorer, som den som är integrerad i Huawei Mate RS Porsche Design.

Huawei skulle kunna integrera denna nya generation av fingeravtryckssensorer under displayen i den kommande Mate 20 Prooch använd typen “klassisk“om framtiden Kompis 20.

Ännu mer intressant är exklusivitetsklausul som Huawei skulle ha inkluderat i avtalet med Qualcomm, för vilket det kinesiska företaget skulle varaendast för att kunna använda överljudsfingeravtrycksigenkänning fram till februari 2019.

Dessutom indikerar den senaste informationen integrationen av 3D ansiktsigenkänning på alla enheter i Mate 20-serien, vilket kommer att bidra till höja sina priser.

Relaterade artiklar

Back to top button