Huawei Mate 20 kommer inte längre att ta emot uppdateringar. Ingen säkerhet. –

Spanskan, Mate 20-serien, är död. Det är åtminstone vad vi kan tycka efter att ha granskat den senaste AnTuTu-rapporten, som visar att de olika modellerna i detta Huawei-sortiment inte kommer att få några ytterligare uppdateringar. Inte ett system längre, men de kommer inte ens att få säkerhetskorrigeringar längre.

Och det är inte så att vi pratar om en för gammal serie. Faktum är att Huawei Mate 20 och Huawei Mate 20 Pro, såväl som deras olika versioner, släpptes för bara ett par år sedan, 2018, och på den tiden stoltserade de med alla fördelar och fördelar med Android, liksom Googles tjänster att Mate 30, deras direkta efterföljare, så småningom kommer att förlora.

Företaget upphör nu med stödet för denna serie och kommer inte längre att erbjuda säkerhetsuppdateringar.

Slut på support för Mate 20

Den kinesiska teknikjättens officiella webbplats tar bort tre enhetsnamn från sin lista av EMUI-säkerhetsuppdateringar. Dessa är Mate 20, Mate 20 Pro och Mate 20 X. Det betyder att ingen av dessa Huawei-smarttelefoner kommer att få månatliga eller kvartalsvisa säkerhetskorrigeringar.

5G-undantag

Inte alla Mate 20-serier kommer att vara utan uppdateringar eftersom det finns ett undantag i familjen. Det verkar som att endast 5G-varianten av Mate 20 X kommer att fortsätta att få uppdateringar i framtiden, även om resten av Mate 20-sortimentet inte längre finns på Huaweis lista över säkerhetsuppdateringar.

Denna rapport hittades av AnTuTu, men vi vet inte om detta är en bugg eller Huawei det finns något att säga för när vi pratar talar vi om ganska nya enheter som, även om det är logiskt att de inte fortsätter att ta emot systemuppdateringar, borde kunna ladda ner och installera säkerhetskorrigeringar.

Trots allt finns smartphones på Huaweis lista över EMUI 11-kompatibla telefoner, så detta blir den sista mjukvaruversionen telefonerna får innan de tappar resten. säkerhetsuppdateringar … Det är värt att komma ihåg att Huawei var tvungen att arbeta på Android 10 för att få liv på denna nivå av anpassning, så det är ganska tydligt att Mate 20 som lanserades med Android 9 Pie inte kommer att få Android 11.

Om ett varumärke ger ny information om detta kommer vi att uppdatera den här artikeln med alla nyheter relaterade till uppdateringar för alla modeller av Huawei Mate 20-linjen

Relaterade artiklar

Back to top button