Huawei Mate 10 ser den vackraste ut i serien, åtminstone enligt de vanliga renderingarna av @OnLeaks (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 ser den vackraste ut i serien, åtminstone enligt de vanliga renderingarna av @OnLeaks (foton och videor)

Det är en mycket glänsande Huawei Mate 10 som målats av @OnLeaks, vilket som vanligt ger oss en första titt på en ny topp i sortimentet, med renderingar baserade på CAD-scheman av detsamma. Vi påminner dig därför om att ytbehandlingar, färger och material kan skilja sig från det som illustreras nedan, men generellt sett bör utseendet på Mate 10 överensstämma.

Vi har därför en hemknapp / främre fingeravtrycksläsare och en dubbel bakre kamera med sensorer staplade under varandra, med blinkande lysdioder och olika sensorer bredvid. Det är svårt att säga säkert vilket material som kommer att användas på baksidan, men historiskt sett skulle vi tänka på metalläven om källan talar om “eventuellt glas“. Tänk också på att den som porträtteras nedan ska vara Mate 10, men vid sidan om kommer det även en Pro-variant, som ska ha en kantlös skärm, i spåren av Samsung- och LG-modellerna.

Huawei Mate 10 borde dock redan vara väldigt generös när det gäller skärm, med 5,9 tum diagonal, inkapslad i 150,2 x 77,5 x 8,4 mm (de verkar lite få, med tanke på just diagonalen i fråga). Det märks inte heller särskilt mycket på bilderna, men de bakre kamerorna är lite utståendemed en tjocklek på 9 mm mot 8,4 på resten av telefonen.

Presentationen av Huawei Mate 10 är satt till den 16 oktober i München och smartphonen kommer också att vara den där Kirin 970-processorn som presenterades i Berlin kommer att debutera, den första med en enhet dedikerad till neurala nätverk, eller artificiell intelligens. Det säger sig självt att detta är den mest efterlängtade Huawei-smarttelefonen för året, som vi kommer att fortsätta följa ständigt.

Relaterade artiklar

Back to top button