Huawei Mate 10 Pro vs Honor View 10, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 Pro vs Honor View 10, vår jämförelse (foton och videor)

De är utan tvekan väldigt lika och även om designen får det att verka väldigt olika är de inte så långt borta. Men du skulle inte ha fel att tänka ändå Huawei Mate 10 Pro Och Honor View 10 som två separata enheter eftersom de har en mycket liknande hårdvara som vissa mindre skillnader inte kunde förstås men som gör de två produkterna designade för en annan publik. Vi gjorde den här jämförelsen för att du frågade oss i vår Facebook-grupp.

DATABLAD: Mate 10 Pro vs Honor V10

Mate 10 Pro har en definitivt mer intressant och raffinerad design, även om denna höga byggkvalitet kostar det frånvaron av ljudjacket. Men detta måste verkligen ha förenklat arbetet för Huawei-ingenjörerna som sedan implementerade vattentätningen och ett större batteri än Honor-smarttelefonen. Trots skillnaden i batteri, upptäckte vi dock inte någon viktig skillnad i autonomi och de verkar faktiskt vara på väldigt lika (och mycket bra) nivåer.

Skärmarna är också lika på papper men avslöjar vissa skillnader i den teknik som används (AMOLED i Huawei och IPS in the Honor) och vissa skillnader i komposition och färgkalibrering. Exakt samma tal för de dubbla kamerorna på dessa smartphones: något ändrar det tekniska databladet och även den slutliga avkastningen. Mjukvaran är då nästan identisk, medan priset inte alls är identiskt: €499 mot €849, vilket blir cirka €670-720 på den nuvarande onlinemarknaden. En inte oväsentlig skillnad som på många sätt motiverar köpet av den billigare View 10, om vi inte är intresserade av överlägsen fotografisk kvalitet, vattentäthet och mer sofistikerad design.

Relaterade artiklar

Back to top button