Huawei Mate 10 och Mate 10 Pro kommer att få all artificiell intelligens från P20 (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 och Mate 10 Pro kommer att få all artificiell intelligens från P20 (bild)

Igår bevittnade vi den efterlängtade presentationen av den nya toppen av huset Huaweiunder vilken det också fanns tid att prata om vad som kommer att hända för den kinesiska tillverkarens andra flaggskeppssmartphones: VD:n själv Richard Yu bekräftat att Mate 10 och Mate 10 Pro kommer att ta emot allt AI-funktion som vi ser på P20-sortimentet.

Yu meddelade att de två Huawei-enheterna kommer att få förmågan att känna igen 6 nya scener inramad av kameran tack vare AI: låt oss prata om fyrverkeri, läser in av dokument, foton av grupp, vattenfallfärger naturlig Och makro. Mate 10 och Mate 10 Pro, genom att uppdatera till Android Oreo 8.1, kommer att kunna känna igen samma 19 scener som kan känna igen P20 och P20 Pro tack vare den neurala bearbetningsenheten (NPU) integrerad i SoC Kirin 970.

Efter denna uppdatering kommer Mate 10 och Mate 10 Pro också att integrera möjligheten till inaktivera helautomatisk scenigenkänning, vilket nu inte är möjligt.

Huaweis VD underströk också hur hans företag fokuserar på utveckling och användning av en sådan betong- AI som säger: “Huawei kommer att fokusera på verkliga element, riktig AI, eftersom det kommer att bli allt viktigare i framtiden. De andra företagen lurar konsumenterna genom att försöka lura dem“, förmodligen med hänvisning till de många andra tillverkare som alltmer integrerar AI på sina enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button