Huawei Mate 10 Lite ska vara så här: helskärm och 4 kameror (uppdaterad: med video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 Lite ska vara så här: helskärm och 4 kameror (uppdaterad: med video)

Väntan på den officiella presentationen av den nya Huawei Mate 10-serien är alltid högre, men tack vare den alltid förlorade evleaks vi kan redan upptäckautseende och den funktioner av en av varianterna som planeras vid lanseringen, det vill säga Mate 10 Lite.

Den nya modellen med kodnamn Rhone förevigades i vad som borde vara hans första riktiga foto, och som tydligt visar den stora skärmen från 5,9 “FullView med bildförhållande 18:9 och upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar).

Framsidan av enheten, innesluten i en kropp metall unibodyär upptagen i mer än83 % från displayen, med två tunna kanter upptill och nedtill på vilka kamerorna och olika sensorer är placerade, förutom Huawei-märket. Och ja, du läste rätt, det kommer också att finnas två kameror på framsidan, som kommer att paras ihop med de andra två på den bakre dubbelkameran.

Huawei Mate 10 Lite kommer faktiskt att bli en smartphone quad-cammed inspiration från vad som borde vara den nya G10 / Maimang 6 som kommer att lanseras den 22 september.

På baksidan bör vi hitta en konfiguration 16 + 2 MPmedan sensorerna på framsidan kommer från 13 + 2 MP.

När det gäller resten av hårdvaran bekräftas ryktena som talar om en SoC Kirin 659 inställd på 2,36 GHz, 4 GB av RAM, 64 GB internminne och batteri från 3 340 mAh. Operativsystemet kan redan vara det nya Android Oreo, även om vi inte kan säga säkert ännu.

Vi kommer att behöva vänta till den 16 oktober innan Huawei presenterar både nya Lite och resten av Mate 10-familjen. färger blått, svart och guld till priset av 379 € på den europeiska marknaden, vilket skulle sätta den i direkt konkurrens med andra medelhöga smartphones.

Uppdatering 21/09/2017 kl 17:00

I efterdyningarna av gårdagens bilder och information kommer även en kort video med den påstådda Huawei Mate 10 Lite i aktion. Vi föreslår det igen nedan, men det avslöjar inget som vi inte redan visste.

Relaterade artiklar

Back to top button