Huawei Mate 10 Lite kanske i Europa också med 32 GB lagringsutrymme, från 350 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 Lite kanske i Europa också med 32 GB lagringsutrymme, från 350 €

Om vi ​​tar för givet vad Huawei ännu inte har meddelat, nämligen att Mate 10 Lite kommer att bli den internationella tvillingen till kinesiska Maimang 6, låt oss se vad den första inofficiella informationen om hans ankomst till Europa säger.

Som rapporterats av Roland Quandtsom redan tidigare har visat sig ha goda förbindelser med vissa europeiska importörer, från vilka den hämtar priser och egenskaper hos olika modeller, Huawei Mate 10 Lite borde komma in Europa även i en version med 32 GB internminne (jämfört med 64 för den kinesiska modellen), till ett pris av 350 €.

Med tanke på att vi pratar om en 5,9 tum full HD + i 18:9, med 4 GB RAM och 4 kameror, trots allt är det verkligen ingen dålig siffra, men vi kommer att vänta på att Huawei tillkännager det innan vi är säkra. Tidigare har dock “lite”-modellerna inte alltid dragit nytta av en officiell presentation, och oftare har vi hittat dem direkt till försäljning utan trumpetljud: öppna ögonen då, på jakt efter denna efterlängtade Mate 10 Lite!

Relaterade artiklar

Back to top button