Huawei Mate 10 Lite i Italien från 26 oktober till 349 € (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 Lite i Italien från 26 oktober till 349 € (uppdaterad)

HUAWEI MEDDELAR TILLGÄNGLIGHETEN AV MATE 10 LITE I ITALIEN

Den första Huawei-smarttelefonen utrustad med fyra kameror gör sin debut till ett pris av 349 euro

Milano, 25 oktober 2017 – Huawei meddelar ankomsten till Italien av Mate 10 liteden minsta i Mate-familjen, tillgänglig från och med imorgon i de bästa butikerna av hemelektronikkedjor, till det rekommenderade priset på 349 euro. Ankomsten av toppen av serien bekräftas i mitten av november, HUAWEI Mate 10 Pro, nu tillgänglig för förbeställning.

Den nya Mate-familjen visar Huaweis pågående engagemang som, som innovationsledare, erbjuder varje användare den smartphone som bäst passar deras behov. Det är exemplet HUAWEI Mate 10 lite, som inkluderar unika funktioner, som de fyra exklusiva kamerorna den är utrustad med och FullView Display 18:9. Till de mest krävande konsumenterna erbjuder Huawei den nya tekniskt revolutionerande toppen av sortimentet, Mate 10 Provilket tack vare processorn Kirin 970 är den första Huawei-smarttelefonen med integrerad artificiell intelligens. Äntligen kommer esteter att uppskatta versionen Porsche design av Mate 10 Pro, den högpresterande lyxenheten som kombinerar konst och funktionalitet.

Med lanseringen av Huawei P9 och kameran med dubbla linser har Huawei omdefinierat världen av smartphonefotografering. HUAWEI Mate 10 lite representerar ett ytterligare steg framåt och en ännu mer uppslukande upplevelse för användarna. Det är faktiskt första smartphone tillgänglig i Italien med fyra kameror: på baksidan hittar vi två av 16MP och 2MP, medan på framsidan HUAWEI Mate 10 lite erbjuder en 13 MP och en 2 MP kamera med harmoniserande blixt, för selfies av hög kvalitet, även i svagt ljus.

Den eleganta designen av HUAWEI Mate 10 lite sticker ut för Fullview-skärm med 18:9-format på 5,9-tumsskärm, med en 83 % skärm-till-kropp-förhållande, för en oöverträffad visuell upplevelse. Varje komponent i enheten, inklusive kamerorna, sensorn för fingeravtrycksigenkänning, USB-ingången och blixten, har placerats utan att försumma några detaljer, både på framsidan och baksidan, för att erbjuda en design som är tilltalande för ögat och intuitivt under användning.

Kirin 659 åttakärniga processor, tillsammans med 4 GB RAM och 64 ROM, möjliggör en Huawei Mate 10 lite att hantera flera applikationer samtidigt, smidigt och utan avbrott. där nya EMUI 5.1 av Huawei, med maskininlärningsalgoritm, drivs av Android ™ 7.0, för att optimera smartphones prestanda baserat på användaranvändning. Den perfekta integrationen mellan hårdvara och mjukvara möjliggör 3 340 mAh batteri för att hålla längre, med en samtalstid på upp till 20 timmar.

Priser och tillgänglighet i Italien

HUAWEI Mate 10 Lite, med 4 GB RAM och ett minne på 64 GB är den tillgänglig till det rekommenderade priset på 349 euro, i färgerna Prestige Gold, Graphite Black och Aurora Blue.

Relaterade artiklar

Back to top button