Huawei Mate 10 kunde integrera objektigenkänning och sminkfilter (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 kunde integrera objektigenkänning och sminkfilter (foto)

Den nya Huawei Mate 10 är nu på startrampen, med den officiella presentationen planerad om drygt två veckor, men möjliga nyheter av toppsortimentet Huawei.

Tack vare a förproduktionsversion av firmware som ska montera Mate 10, den välkända portalen XDA lyckades hitta två av de mest intressanta funktionerna som kunde aktiveras på smarttelefonen, tack vare den nya versionen av systemet EMUI.

Den första har att göra med det efterlängtade nya artificiella intelligenssystemet integrerat på enheten, också med hjälp av SoC Kirin 970: vi pratar om objektigenkänning i de tagna bilderna, en funktion som liknar den som föreslagits av Google Lens. Programvaran skulle kunna kategorisera elementen som visas på bilderna, för att känna igen om det är stränder, solnedgångar, mat, blommor, snö, text eller mer.

Den andra nyheten är dock tillägnad kvinnlig världoch kommer att tillåta kvinnor i alla åldrar att få en egen förhandstitt sminkhelt enkelt genom att rama in med den främre kameran och välja de föreslagna filtren.

Detta är en funktion som liknar många tredjepartsappar som redan finns i Play Store, men det är troligt att Huawei, återigen tack vare AI och intelligent mjukvara, kan ta det till nivåer som aldrig nåtts ännu.

Det är fortfarande oklart om sådana funktioner redan kommer att finnas tillgänglig vid lanseringmen för att ta reda på det behöver vi inte vänta mycket längre: ett möte bestämt till nästa 16 oktober, då vi kommer att upptäcka alla detaljer om den nya Mate 10 och dess många innovationer.

Relaterade artiklar

Back to top button