Huawei Mate 10 kommer också att vara seriös med autonomi: 4 000 mAh batteri

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 kommer också att vara seriös med autonomi: 4 000 mAh batteri

Genom att lägga alla pusselbitarna börjar Huawei Mate 10 ta form och det går verkligen inte att förneka att lovar riktigt bra. Priset blir nog väldigt högt, men prestanda, kamera och intelligens bör åtminstone motivera en figur som kommer att kasta honom in i det krävande rampljuset branschjättar. En annan aspekt där Mate 10 kommer att kunna sticka ut – kanske sätta sig själv som en ny referenspunkt – kommer att varaautonomi.

Faktum är att genom en GIF-teaser publiceras via Twitter, Huawei har avslöjat (eller snarare, bekräftat) kapaciteten hos batteri batteriet i nästa flaggskeppssmartphone: hela 4 000 mAh. Siffran är uppenbarligen inte rekordstor för smartphonelandskapet – det finns en hel kategori som heter batteritelefonsom har modeller med mycket större batterier – men det är förmodligen för enheter övre änden.

Faktum är att ge en snabb blick på det direkta rivaler av Mate 10 kan ingen komma i närheten av ett liknande resultat: Galaxy S8 +, Note 8, LG V30, OnePlus 5, HTC U11 och den helt nya Google Pixel 2 XL misslyckas över 3 520 mAhett betydande avstånd.

Naturligtvis beror autonomi inte bara på batterikapaciteten, utan också och framför allt påoptimering hårdvara och mjukvara, men detta är en bra utgångspunkt för att uppnå resultat potentiellt över genomsnittet.

I nuläget är det oklart om uppgifterna rapporteras till Mate 10, Mate 10 Pro eller bådamen det blir i alla fall ett batteri du kan lita påsom det står slogan myntat av Huawei. Den 16 oktober, datumet för presentationen, är det nu väldigt lite: du är redo?

Relaterade artiklar

Back to top button