Huawei Mate 10 kan också inspireras av S8 och Note 8 för ett Samsung DeX-liknande PC-läge

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 kan också inspireras av S8 och Note 8 för ett Samsung DeX-liknande PC-läge

Det lägger till en ny kil till serien av rykten som följer med närmandet till den 16 oktober, dagen för presentationen av den efterlängtade Mate 10 från Huawei. Igår hade den kinesiska tillverkaren stoltserat med självförtroende och sprudlande och förklarade att dess nästa flaggskeppsenhet det går inte att definiera smartphoneeftersom det är för långt före sina konkurrenter tack vare chip förartificiell intelligens. Men nu kanske ett nytt inlägg gör att du kan läsa den slogan från En annan synvinkel.

Faktum är att enligt källor som den franska tidningen samlat in FrandroidHuawei skulle förbereda en modalitet som skulle tillåta att göra konvergera den rent mobila upplevelsen som är typisk för en smartphone, till den mer statiska av en PC. En sådan lösning skulle inte vara ny, eftersom Ubuntu, Microsoft och slutligen har Samsung redan implementerat liknande. I synnerhet kan den stora koreanska rivalen vara en direkt källa till inspiration för Mate 10, också sett dess troliga formfaktor.

Funktionen av läget skulle inte skilja sig från vad du föreställer dig: enheten skulle samverka med en speciell dockasom du kan ansluta en till skärm, mus Och tangentbord, förvandlar smarttelefonen till en fullfjädrad PC. Även om det bara är det första inlägget i detta avseende, är det en hypotes ingalunda osannoliktäven om det ska tas med en nypa salt, för närvarande.

Den verkliga utmaningen kommer dock att bestå i att verkligen rendera effektiv, komplett och tillfredsställande en modalitet av denna typ, ett åtagande som är allt annat än enkelt med tanke på att jättarna som redan har försökt sig har varit tvungna att kollidera med typsvårigheter hårdvara och speciellt programvaraför att anpassa ett mobilt system till skrivbordsupplevelsen. Kommer Huawei verkligen att lyckas i företaget?

Relaterade artiklar

Back to top button