Huawei Mate 10 kan komma så tidigt som i oktober med JDI:s Full Active-skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 kan komma så tidigt som i oktober med JDI:s Full Active-skärm

Ryktena fortsätter om den nya Huawei Mate 10, det kinesiska företagets toppsortiment som borde presenteras i Höst. De senaste nyheterna som läckt online ger oss lite mer specifik information om hans hårdvaramed intressanta nyheter angående displayen.

Faktiskt, förutom bekräftelsen av den proprietära SoC Kirin 970verkar det som att den nya smarttelefonen i Mate-linjen kommer att vara utrustad med en Full Active-skärm från 6 tum tillverkad av JDI, en panel med bildförhållande 18:9 och upplösning 2 160 x 1 080 pixlar.

Som redan nämnt vill Huawei göra en smartphone gränslösi perfekt Samsung Galaxy S8- eller LG G6-stil, så vi kan förvänta oss frontramar reducerade till ett minimum.

Dessutom, en 3D-sensor och stöd till Ansiktsigenkänning och till förstärkt verklighetförmodligen tack vare teknologin som är integrerad i den bakre dubbelkammen.

Det är fortfarande några månader kvar lansera tjänsteman för den nya modellen, men tydligen borde väntan bli kortare än väntat.

Mate 10 kunde presenteras redan kl oktoberen månad tidigare än vad som hände med föregående generation.

Relaterade artiklar

Back to top button