Huawei Mate 10 kan ha 6″ kantlös skärm och två dubbla kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10 kan ha 6″ kantlös skärm och två dubbla kameror

Lanseringen av nya OnePlus 5 har precis markerat slutet på den långa perioden av “utmärkta presentationer” under den första delen av året, men de stora varumärkena inom mobilsektorn arbetar redan med enheter kommer att släppas ut på marknaden under de kommande månaderna. Och det ska tydligen bli kul.

Om Samsung vill lämna alla mållösa tack vare nya Galaxy Note 8 är Huawei också redo att skjuta sina fyrverkerier med lanseringen av Kompis 10inställd på nästa Höst.

Efter trenden med kantlösa skärmar och dubbla kameror förväntas den kinesiska tillverkaren presentera en enhet med reducerade ramar till ett minimum, vilket lämnar mycket av frontytan reserverad för displayen av ben 6 tumoch det borde finnas några dubbelkamera både på baksidan och framsidan.

De fingeravtrycksläsareplacerad på framsidan under skärmen, medan SoC kan vara den nya Kirin 970 tillverkad med en 10 nm produktionsprocess.

Av vad som har framkommit hittills verkar det som att den nya Huawei Mate 10 kan presenteras i årets sista månaderförvisso efter lanseringen av Note 8 och de nya iPhones, men det är troligt att vi kommer att kunna lära oss mer under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button