Huawei Mate 10: bekräftelser och nya färger tack vare dessa bilder och livevideor (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 10: bekräftelser och nya färger tack vare dessa bilder och livevideor (foton och videor)

Huawei Mate 10 kommer att presenteras i morgon i München, men det verkar ödet att överraskningar avslöjas vid evenemanget måste vara få: en ny sammanfattning av läckorsom kommer från olika källor, visa oss ännu en gång enhetens utseende, olika färgalternativ och till och med försäljningslådan.

Den första källan är en distraherad Tyska Vodafone butiksom förhandsgranskade reklammaterialet i fönstret: bilden avslöjar ingen överraskning på den estetiska sidan (bekräftade Leica dubbelkamerabandet på baksidan och fingeravtrycksläsaren, samt skärmen med extremt små ramar), men det är intressant eftersom det antyder att förbeställningaroch att enheten kan komma ut på marknaden mycket snart.

Istället kommer de från många håll bilder visar enheten “i kött och blod” (eller mer sannolikt gudar dummies), och inte längre bara i datorgenererade renderingar: tack vare dem kan vi uppskatta några av färger tillgänglig, den låda försäljning, och jämför sida vid sida utseendet på Kompis 10 Och Mate 10 Pro.

Kom faktiskt ihåg att bredvid Mate 10 kommer det också att finnas en Pro versionutrustad med kantlös display och fingeravtrycksläsare på baksidan: troligen då även en Huawei Mate 10 Litemed sämre egenskaper och ett avgjort annorlunda utseende än sina äldre bröder.

För att vara säkra på all denna information behöver vi bara vänta till imorgon: under tiden kan du dock observera Mate 10 i händerna på en användare i video- som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button