Huawei kommer att presentera en ny toppserie den 3 november, blir det Mate 9?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei kommer att presentera en ny toppserie den 3 november, blir det Mate 9?

Den här gången borde vi verkligen vara där. Den mycket efterlängtade Huawei Mate 9som de många ryktena redan har fått oss att förstå de tekniska egenskaperna, bör presenteras 3 novemberknappt tre månader efter tillkännagivandet av nya Nova och Nova Plus.

Huawei har redan skickat några e-postmeddelanden till pressen för att meddela exklusiv presskonferens kommer att hållas i München, Tyskland, presenterad av VD Richard Yu, och detta verkar vara rätt evenemang för att avslöja företagets nya topp i sortimentet för allmänheten.

I mejlen finns ingen hänvisning till vad den nya produkten som ska presenteras kan vara, men även förra året var det november månad som indikerades för presentationen av Mate 8 för den kinesiska marknaden. Vissa rykten från Kina säger att Huawei till och med skulle ha det tidigt släpp, öppnande av nya Mate 9 från december till november, kanske just för att respektera schemat jämfört med tidigare generationer.

Den nya Mate förväntas finnas tillgänglig i 4 versioner, och kan ha en dubbelkamera som sin bror Huawei P9. Därför saknas det drygt en månad för att upptäcka alla funktioner i Mate 9, om han verkligen kommer att vara den förutbestämda för presentationen, så fortsätt att följa oss för att hålla dig informerad om alla de senaste nyheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button