Huawei kan lansera en hopfällbar smartphone i november, innan Samsung!

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei kan lansera en hopfällbar smartphone i november, innan Samsung!

Under de senaste åren har vi ofta pratat om det förstnämnda hopfällbar smartphone av Samsung, den numera legendariska Galaxy X, men företrädet kan snart gå överstyr för det koreanska företaget, i händerna på grannen Huawei.

Enligt de senaste nyheterna från öst ska det vara den kinesisk tillverkare att presentera den första hopfällbara smartphonen i historien, med ett gap på några månader jämfört med konkurrenterna. Enheten förväntas faktiskt lanseras till nästa novemberdock i slutet av året, medan för Samsung-modellen talar vi om den första delen av 2019.

Det finns väldigt få detaljer på teknisk nivå. Huaweis terminal bör använda en flexibel panel producerad av LG för displayen, medan för design vi talar om en tunn kropp, dock inte långt från linjerna i en traditionell smartphone.

Om även dessa rykte visar sig vara sant, vilket är långt ifrån självklart, vi inbjuder dig att dämpa entusiasmen omedelbart: även med en eventuell presentation i november kan lanseringen på marknaden av Huaweis hopfällbara smartphone komma efter en ansenlig mängd månader.

Relaterade artiklar

Back to top button