Huawei insisterar på konkurrens från Samsung (och Apple) och relanserar med ytterligare en 5-tums FHD för CES 2013

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei insisterar på konkurrens från Samsung (och Apple) och relanserar med ytterligare en 5-tums FHD för CES 2013

Inför en viktig händelse som den årliga Konsumentelektronikutställning det är praktiskt taget normalt att varje tillverkare försöker dra uppmärksamhet till sig själva: detta sker i princip genom att tillkännage nya produkter eller genom att mana sina motståndare. Huawei har redan gjort båda, och nu ökar det bara dosen.

Så låt oss gå i ordning: den nya modellen är nu den femtende 5 tum full HD, som kommer att presenteras nästa månad på CES i Las Vegas, men se upp! En Huawei-chef säger också att det kommer att ha några “specialfunktioner“Men uppenbarligen vet vi inte vilka.

När det gäller goading, den här gången är Samsung återigen i det kinesiska företagets sökare, men koreanerna är i gott sällskap:

Om vår FoU-avdelning inte har gjort några misstag, då under andra halvan av 2013 kommer vi att ha en bättre produkt från både Apple och Samsung.

Reaktioner i frågan från de direkt inblandade? Uppenbarligen inga, och vi förväntar oss inte heller några. Å andra sidan gör Huawei bara sitt jobb genom att utmana sina motståndare, men testet av marknaden blir en helt annan sak, och det senare har vi sett att den inte ändrar inriktning över en natt, om den inte är försedd med ett mycket bra skäl .

Om och när Huawei lyckas göra det är en annan sak.

Relaterade artiklar

Back to top button