Huawei har släppt flaggskeppsplattan MatePad Pro med 8/512 GB minne

Huawei MatePad Pro

Den 29 juli höll Huawei en presentation av nya produkter. Förutom flaggskeppssmartphones från Huawei P50 -serien presenterades en ny version av MatePad Pro -surfplattan.

Den elektroniska kretsen för gadgeten är byggd på den egenutvecklade Kirin 9000E -processorn. Operativsystemet i vår egen design, HarmonyOS 2.0, används som en mjukvaruplattform.

Den nya upplagan av surfplattan med en 12,6-tums bildskärm fick ett maximalt antal minne-8 GB “RAM” och en inbyggd flash-enhet på 512 GB. Tidigare hade MatePad Pro -enheter i maximal konfiguration ett minneskit på 8 GB / 256 GB.

Huawei MatePad Pro

Andra parametrar för enheten förblir desamma. Tillverkaren använde en OLED -skärm som ger en upplösning på 2560 x 1600 pixlar. Selfiekameran är utrustad med en 8 MP -sensor, tre moduler är installerade på baksidan: 13 MP, 8 MP och 3D ToF.

Ett 10 050 mAh batteri ansvarar för strömförsörjningen. Batteriet stöder 40W SuperCharge trådlös laddning, 27W trådlös laddning och 10W reversibel trådlös laddning.

Den översta upplagan av MatePad Pro kostar 1 192 dollar. Paketet innehåller ett smart tangentbord och en andra generationens M-Pencil.

Källa: mydrivers.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button