Huawei glömmer inte low-end: en ny modell med MediaTek SoC är under utveckling

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei glömmer inte low-end: en ny modell med MediaTek SoC är under utveckling

Inte bara P20. Medan fansens uppmärksamhet är fokuserad på den nya toppen av sortimentet som anländer den 27 mars, eller på Lite-versionen som redan finns tillgänglig som en överraskning för några dagar, arbetar Huawei i skuggan med en ny enhet. låga ändensom kan komma inom kort på vissa marknader.

Vi pratar om den nya modellen med kodnamn DRA-L22, upptäckt i en ny firmware som läckt under de senaste timmarna. Informationen som extraherats hittills säger att smarttelefonen i fråga skulle ha en visa i format 18:9 med upplösning HD+ (720 x 1 440 pixlar), en Soc MediaTek MT6739 med 1,5 GHz ARM Cortex-A53 fyrkärnig CPU, en GPU PowerVR GE8100 vid 570 MHz och solar 2 GB av RAM.

Som de mest erfarna av er redan kommer att kunna gissa från det syntetiska databladet, skulle det vara en hårdvara som inte fungerar särskilt bra, men de goda nyheterna kan komma från programvara. Denna nya produkt skulle kunna utrustas från lanseringen med Android 8.1 Oreo, vilket också skulle garantera dess stöd för Project Treble.

I väntan på att upptäcka några fler detaljer kan vi redan säga att de mest relevanta uppgifterna säkerligen kommer att vara de som rör listpriset: om det kommer att föreslås till en aggressiv prissättningsom det kinesiska företaget redan har vant oss tidigare, kan denna nya Huawei-märkta modell ha sitt anmärkningsvärda existensberättigande.

Relaterade artiklar

Back to top button