Huawei ger dig en resa till stratosfären för att köpa en Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro säljs redan i Spanien till ett ungefärligt pris på 1100 euro. Denna enhet kan köpas på ett begränsat sätt i Huawei Space, den butik som företaget har mitt i Gran Vía i Madrid. I samband med försäljningen av denna nya mobil, Huawei har lanserat en mycket intressant tävling: genom att köpa en Huawei Mate 30 Pro kan du vinna en resa till stratosfären.

Tävlingen, kallad Stratosphere Mission, är tillgänglig för alla användare som har köpt terminalen från 18 november till 5 januari, endast de första 200 användarna som har köpt en Huawei Mate 30 Pro kan vinna en resa till stratosfären. Du måste bara registrera dig på kampanjsidan och fylla i formuläret med enhetens IMEI. Du kommer automatiskt att delta i tävlingen för att vinna denna resa, som kommer att äga rum under de kommande månaderna. Tävlingen består av att utföra olika tester som Huawei kommer att ge till registrerade användare. Olika faser kommer att skapas. I den första kommer tio finalister att väljas ut som går vidare till nästa fas. När alla faser är färdiga väljer Huawei vinnaren.

Hämta tävlingen härifrån

Vilket är priset? En resa från Madrid till Moskva på 4 dagar för två personer (följeslagaren kommer inte att kunna utföra flygaktiviteten) med allt inkluderat för att flyga in i stratosfären från en MiG-29-stridsflygplan. Aktiviteten varar totalt cirka 3-4 timmar, inklusive tidigare förberedelser och flygtid. Planet kommer att kunna nå en hastighet på upp till 2100 km / h.

Huawei Mate 30 Pro, var du kan köpa

Huawei Mate 30 Pro kan köpas på ett begränsat sätt i Huawei Space, som finns i Calle Gran Vía, 48, i Madrid. Priset är 1100 euro och det finns i silver. Förutom möjligheten att delta i tävlingen kommer Huawei också att ge bort en check på 300 euro att använda i butiken. På detta sätt kan du köpa olika tillbehör till din nya mobil.

Relaterade artiklar

Back to top button