Huawei ger bort Mate S med TouchYourMoment-tävlingen

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei ger bort Mate S med TouchYourMoment-tävlingen

Huawei “#TouchYourMoment”-tävlingen börjar försöka vinna 10 Huawei Mate S

Huawei fortsätter att låta innovationen av sin teknologi interagera med människor som kommer att kunna se sina bilder projicerade i de “häftigaste” områdena i Milano

Milano, 14 december 2015: Huaweis initiativ tillägnat fans av varumärket har startat och syftar till ett allt mer direkt engagemang av användare genom en blandning av online- och offlineaktiviteter med den nya smartphonen Huawei Mate S.

Den 9 december startade tävlingen “#TouchYourMoment” officiellt och ger bort 10 Huawei Mate S:-användare kan registrera sig på webbplatsen www.touchyourmoment.com eller genom appen “touchyourmoment” för att delta i tävlingen genom att ladda upp en bild som uttrycker deras personliga idé om “beröring”. Det är också möjligt att anpassa ditt foto genom att välja bland en mängd olika ramar och sedan lägga upp dem i galleriet på den dedikerade webbplatsen och dessutom på dina sociala profiler. Varje dag, och fram till den 27 januari, kommer Huawei, förutom möjligheten att delta i utlottningen och vinna en Huawei Mate S, erbjuda många nya teman för att göra dina bilder vackrare och mer originella.

För att låta Huawei-fans lära sig mer om den nya toppen av Huawei Mate S och interagera på ett mer direkt och roligt sätt både med produkten och med varumärket, har aktiviteter utformats för att animera fyra dagar i december månad ( 12-13 och 19-20) i de hetaste områdena i Milanes nattliv (Darsena-Navigli, Colonne di San Lorenzo-Porta Ticinese, Corso Como-Corso Garibaldi, Corso Sempione-Arco della Pace, via Savona-via Tortona).

Redan under den gångna helgen anslöt sig många, lockade av drönare i form av Huawei Mate S och sedan guidade av värdinnorna, till Huaweis community genom att registrera sig på “touchyourmoment”-plattformen och delta i tävlingen med ett foto som representerade deras koncept av Rör, gjord med Huawei Mate S och sedan projiceras live på skärmar som finns i de områden som påverkas av aktiviteten. Användarna kunde därmed upptäcka och uppskatta smarttelefonens innovativa funktioner som Fingerprint 2.0-tekniken, som gör att du kan ta fantastiska selfies med en hand tack vare sensorn på baksidan av telefonen, och Knuckle Control 2.0-tekniken, som låter dig beskära bilderna i de mest varierande och originella former med hjälp av en knoge.

På webbplatsen www.touchyourmoment.com kan du hitta listan över alla datum och platser för evenemanget, se bilderna som tagits under aktiviteten i staden och konsultera reglerna för deltagande i tävlingen.

“I takt med att tekniken ständigt utvecklas, gör det också människors inställning till produkter och ett varumärke. Fler och fler användare vill känna sig som en del av en upplevelse innan de väljer en produkt och det är därför vi fortsätter att sätta våra användares engagemang i centrum för alla våra marknadsföringsinitiativ för att få deras feedback “- sa Lindoro Ettore Patriarca, marknadschef på Huawei Italias konsumentaffärsgrupp.

Relaterade artiklar

Back to top button