Huawei G9 Plus kommer med dubbla kameror och superbatteri, men har vi inte redan sett det?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei G9 Plus kommer med dubbla kameror och superbatteri, men har vi inte redan sett det?

Det är en ny Huawei-smartphone på väg, och dess namn är G9 Plus. Den kommer att presenteras den 18 augusti, eller imorgon, så dess mysterier kommer inte att förbli så länge, och i och för sig skulle vi inte ens ha pratat om det, förutom att dess presentationsaffisch fick oss att tänka på något annat.

Från bilden nedan är det lätt att dra slutsatsen att Huawei G9 Plus kommer att monteras två bakre kamerorkommer att ha en bred batterikommer att stödja i mobila betalningar och kommer att vara utrustad med 4K videoinspelning (eller det tror vi, av kameran att döma). Poängen är att det nyligen har dykt upp läckta bilder av en Huawei-smarttelefon med två bakre kameror, som hade ställts bredvid Huawei Mate S2 / Mate 9, men som istället skulle kunna referera till denna G9 Plus.

Våra är fortfarande spekulationer för tillfället, och det enda säkra är att imorgon borde en ny Huawei-smartphone se ljuset; om det kommer att tjäna till att kasta lite ljus över för många rykte cirkulerat på sistone får vi veta inom kort.

Relaterade artiklar

Back to top button