Huawei: förtroende för Storbritannien även utan 5G, den första fysiska butiken öppnade

huawei fysiska butik Storbritannien

Även om problemen huvudsakligen kommer från USA, även i den fjärde världsmakten (förmodligen det andra på kommersiell nivå), Storbritannienär frågan inte löst 5G-infrastruktur från Huawei. Trots detta har varumärket beslutat att öppna första fysiska butiken alltid en London, i Storbritannien, med tanke på det enorma förtroendet för denna marknad.

Huawei: den fysiska butiken i London stark signal i Storbritannien

huawei store london Storbritannien

Den första fysiska butiken av Huawei I StorbritannienSom ni kan föreställa er det uppenbarligen en London. Det kommer att fokusera mycket på ekosystemet, så inte bara smartphones utan även bärbara produkter, ljud utan även jag anteckningsbok. För varumärket markerar denna öppning kulminationen på 20 års arbete på brittisk mark.

Och det kommer inte bara vara en möjlighet för företaget utan Huawei kommer att skapa skönheten i 15 nya inlägg designad för lokala invånare. Tyvärr har öppnandet av denna butik skjutits upp till idag, eftersom det borde ha varit öppet av Oktober 2020, med möjlighet att öppna en andra butik i London, som dock nu skjuts upp till ett senare datum.

Kort sagt, viljan att fortsätta i ett land för Huawei nyckeln är stark och denna butik kan representera en mycket stark signal som svar på de fortsatta sanktionerna som den brittiska regeringen föreslår.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button