Huawei för generös med TENAA: här är Mate 20-koder och en ny modell med läderbaksida

Det kan verkligen inte sägas att Huawei gör mycket för att hålla detaljerna om den nya Mate 20-serien konfidentiella, som de senaste timmarna har upptäckts igen kl. TENAA. Faktum är att bland de olika rykten a ny enhet av det kinesiska företaget, som inte borde ha något att göra med familjen Mate men fortfarande kunde vara mycket nära meddelandet.

Huawei Mate 20, 20 Pro, Porsche Design

Tack vare den information som rapporterats av det kinesiska certifieringsorganet kan vi få en fullständig bild av vad som kommer att vara koder för de nya Mate 20, Mate 20 Pro Och Mate 20 Porsche Design. Här är ett sammanfattningsdiagram över alla koder för alla hittills certifierade varianter.

  • Mate 20: HMA-AL00 och HMA-TL00
  • Mate 20 Pro: LYA-AL00, LYA-AL00P, LYA-AL10 och LYA-TL00
  • Mate 20 Porsche Design: EVR-AL00 och EVR-TL00

På teknisk nivå verkar det inte finnas några speciella nyheter. Mate 20 ska ha en display LCD från 6,3 tum vid upplösning Full HD + med drop notch, medan Mate 20 Pro kommer att skryta med en skärm från 6,9 tum AMOLED QHD +, med en fingeravtrycksläsare under skärmen och ett bredare hack för att rymma 3D-sensorer, tillägnad ansiktsigenkänning.

För alla modeller förutses användning av en SoC Kirin 980 och av trippel kamera bak med ett batteri som ska vara från 4200 mAh. Tvivel kvarstår om Porsche Design-varianten, som fortfarande bör likna Pro-versionen.

LÄS OCH: Huawei Mate 20 Pro visar sig i en fotoläckage

Ny modell med läderrygg

En ny Huawei-enhet med kod hittades också på sidorna i TENAA ARS-AL00. Det här är en helt ny produkt som aldrig sett tidigare och som verkar ha en detalj på baksidan läderklädsel, troligen falsk.

Enligt de första rykten dök upp på nätet, inklusive den välkända läckaren Roland Quandt, det kan vara en ny mellanklass som liknar Honor 8X, utrustad med en skärm med drop notch, SoC Kirin 710, dubbelkamera bakre och fingeravtrycksläsare på baksidan.

Ingenting är känt mer än vad som har sagts, förutom att det kan komma på marknaden inom kort tid. Om du vill ge det en första titt, hittar du Bilder publicerad av TENAA i galleriet nedan.

Via: Gizmochina, Roland Quandt (Twitter)Källa: TENAA (1), (2), (3), (4), (5), (6)

Relaterade artiklar

Back to top button