Huawei avslöjar 2020-resultat för AppGallery och dess HMS –

Utan tvekan brottas Huawei med marknadshinder för att behålla sin position på marknaden, vilket de gör genom att stärka sitt ekosystem av applikationer och tjänster för att skapa en atmosfär av förtroende för användarna. Huawei presenterade sina resultat i detta avseende för 2020, och tillväxten är utan tvekan märkbar.

Huaweis programvaruerbjudande till användare fortsätter inte bara att växa, utan blir allt viktigare och mer diversifierat. Att förlita sig på sitt eget ekosystem av tjänster och specifika applikationer för sina användare, såsom Huawei-tjänster ( HMS ), kompatibel med Android, dess EMUI-lageranpassning och ny HarmonyOS operativ system.

Programvaruforskning och utveckling

Utan tvekan har Huawei visat att det var tydligt från början att formeln fortsätter att växa i mjukvarans ekosystem. Detta är baserat på tillgänglighet kraftfull innovations- och forskningsavdelning som syftade till att erbjuda användarna allt de behöver på sina mobiltelefoner i form av applikationer och speciell mjukvara för dem. HMS-tjänster är en av de viktigaste nycklarna till Huaweis ekosystems växande roll.

2020 ökade de till 700 miljoner aktiva användare varje månad … Detta representerar en betydande ökning när man betänker att det fanns 600 miljoner aktiva användare per månad under föregående år. Endast i Europa växte HMS med 33 % jämfört med 2019 och nådde totalt 90 miljoner aktiva användare per månad, upp från 68 miljoner 2019.

AppGallery är redan en av de ledande butikerna på marknaden

I en miljö där praktiskt taget både Apple och Google monopoliserar appdistributionsmarknaden är det särskilt lovvärt vad Huawei har gjort. AppGallery Göra tredje största marknaden i världen … Denna butik är redan en av de stora butikerna i världen som ett resultat av de enorma ansträngningar som Huawei gör för att ge kunderna det största antalet applikationer. 2020 är över 120 000 appar inbyggda i Huawei HMS Services som kan dra full nytta av inte bara programvaran utan även utrustningen i företagets telefoner och enheter.

Redan har 530 miljoner aktiva användare i butiken varje månad, varav 42 miljoner motsvarar den europeiska marknaden, vilket är en enorm bedrift för företaget. V användartillväxt i Europa jättebra med 61,5 % större än förra året. Nedladdningar är också en bra indikator på styrkan som Huawei Store redan har på en marknad som nådde 2020 miljarder nedladdningar världen över i 384.4. De växte med minst 83 %. Av de 2,3 miljoner utvecklare som arbetar på AppGallery världen över är 300 000 år 2021 från andra länder. Under XNUMX år hoppas Huawei kunna fortsätta att förbättra dessa mätvärden med den nyligen introducerade nya designen och användargränssnittet.

Petal Search, den nya sökmotorn

Utan tvekan var detta ett av de största projekten som Huawei startade 2020. Det kinesiska företaget skapar inte bara ett nytt ekosystem av applikationer helt oberoende av andra alternativ på marknaden, utan också och Också startade min egen sökmotor för enheter på marknaden. varumärke. Denna sökmotor har lyckats locka 3,4 miljoner användare i Europa

Denna sökmotor är inte bara avsedd för märkets enheter, utan är nu även tillgänglig för Android- och Ios-terminaler tack vare webbversionen av sökmotorn. Utan tvekan är det en sökmotor som på sin korta tid på marknaden har ett snyggt användargränssnitt för alla som provar den.

Dess speciella design för mobila enheter gör det mycket lätt att navigera från första stund, så det kommer utan tvekan att bli en av Huaweis utvecklingar som kommer att utvecklas mest aktivt under 2021. Det kinesiska företaget räknar med detta. slutet av 2020 med över 30 miljoner aktiva användare per månad mot nuvarande 12 milj.

Relaterade artiklar

Back to top button