Huawei Ascend Mate vs Samsung Galaxy Note II

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Ascend Mate vs Samsung Galaxy Note II

Vissa jämförelser är mer uppenbara än andra, och när Huawei offentligt utmanade Galaxy Note II dekreterade det oundvikligen spridningen av tusen jämförelser liknande vad vi ska visa dig. De två phablets representerar i själva verket det största telefonmarknaden har att erbjuda inom detta område, med Huawei-modellen som än så länge utklassar alla vad gäller displaydiagonal.

Det avslöjades också “mysteriet” om funktionen hos den lilla pilen till vänster i navigeringsfältet, bredvid de tre typiska Android-knapparna: den tjänar till att få navigeringsfältet att försvinna själv, så att du kan dra full nytta av telefonens 6,1 tum.

Mycket lovande också autonomi av modellen av Huawei, starkt av ett batteri från ben 4 050 mAh (vissa surfplattor har mindre) mot “endast” 3 100 mAh i Note II, medan när det gäller visa å ena sidan (Ascend Mate) har vi full HD, medan vi å andra sidan stannar vid 720p, även om kvaliteten på Samsungs AMOLED totalt sett framstår som högre.

I väntan på att prova dem personligen uttrycker vi inga domar, men vi lämnar dig med en första videojämförelse, som vi kommer att återkomma till i framtiden (förhoppningsvis inte för långt, men detta beror mer på Huawei).

Relaterade artiklar

Back to top button