“Huawei 7P” är ett nytt registrerat varumärke som kommer att få dig att lura

Note: We hope you enjoy reading this article: “Huawei 7P” är ett nytt registrerat varumärke som kommer att få dig att lura

Huawei Nexus 6P är förmodligen den bästa Nexus någonsin, eller åtminstone den med minsta kompromisser, det är därför varumärkesregistrering Huawei 7P från det kinesiska företagets sida kan inte lämna oss likgiltiga, även om det inte nödvändigtvis betyder något väsentligt.

I själva verket, låt oss omedelbart klargöra att Huawei aldrig har registrerat “Huawei 6P”, i förhållande till sin Nexus, så denna Huawei 7P kan vara en ny smartphone (åtminstone verkar detta ganska uppenbart, läser beskrivningen nedan) med proprietärt EMUI-gränssnitt, och absolut inte en nästa Nexus; speciellt eftersom vi ännu inte hade hört talas om framtida Huawei-märkta Nexus.

LÄS ÄVEN: Varför valde Huawei Leica?

Siffran 7 skulle också föreslå tablett / phabletmen även detta förblir bara en hypotes, även om Huawei i det förflutna redan har släppt mer än en 7-tums surfplatta med telefonfunktioner.

Kort sagt, Huawei 7P skulle lätt kunna vara lite av allt, men det blir knappast en Nexus, och som med många andra märken räcker inte dess namn ensamt för att se det förverkligat, så vi får bara vänta utan för många illusioner för att se vad det kommer att göra. Kinesiskt företag.

Relaterade artiklar

Back to top button