Huami fortsätter att växa även under andra kvartalet 2020

huami tillväxt i omsättning under andra halvåret 2020

En av huvudpartnerna för Xiaomi Echological Chain, Huami, under den senaste perioden noterade en ytterligare omsättningstillväxt i andra kvarten av 2020, ännu högre än vad som var bra under första kvartalet samma år.

Huami: här är alla siffror för Q2 2020

huami omsättningstillväxt andra halvåret 2020 2

Kommer att avslöja alla siffror i rapporten IMS för Huami för andra kvartalet 2020, noterar vi att tillväxten, trots pandemin, är tydlig och faktiskt har omsättningen ökat till 1,137 miljarder yuan, ungefär 161 miljoner dollar, vilket förbättrar 153,7 miljoner under årets första kvartal. När det gäller vinst var det en ökning som nu leder dem till 1,5 miljoner euro. Medan de är positiva ligger de ännu inte på 2019-nivåer, men orsaken är verkligen det globala bakslaget.

För att fira det utmärkta ögonblicket av Huami de VD Wang Chang, som förklarar: “”. Dessutom kommer de nya produkterna enligt företaget att leda till allt bättre resultat, eftersom den allmänna situationen förbättras mer och mer. Vi måste bara vänta på resultaten av Q3, som kommer att konditioneras av nästa Amazfit.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelHuawei vs USA: Amerikanska hemliga tjänster anklagade för spionageNästa artikel

Relaterade artiklar

Back to top button