HTC:s Pixel 2 XL som aldrig var ser riktigt cool ut!

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC:s Pixel 2 XL som aldrig var ser riktigt cool ut!

För några månader sedan var det en viss insisterande på 3 Pixel 2 2017, bara för att nekas allt, med annulleringen av en av de tre hypotetiska modellerna. Det är just denna smartphone, med kodnamn Muskiesom nu har dykt upp i AOSP, och avslöjar några ganska intressanta funktioner.

Enligt vad XDA rapporterade hade denna Pixel 2 ett bra batteri 3 830 mAh, högre än 3 520 mAh för Pixel 2 XL som vi alla känner till; vilket får oss att tro det förmodligen Muskie det skulle vara en XL-variant. Som en bekräftelse på detta faktum, dvs dpi från Muskie de är samma som Pixel 2 XL (560) och den är också utrustad med Visual Core-chippet.

Dess tillverkare är också HTCoch inte LG som i nuvarande Pixel 2 XL, så det var också lite av ett varumärkesval (vilket Google kanske ångrade, med tanke på alla kontroverser på Pixel 2 XL-skärmen).

Kort sagt verkar det som att Google under en tid velat replikera vad det gjorde förra året, med båda Pixels tillverkade av HTC, men någon gång, av skäl som vi inte vet, kom det in i bilden. LG och blev “hans” den största av Pixel 2.

Vi skulle kunna avsluta med “synd”, men innerst inne skulle det inte ens vara rätt, utan att veta hela historien. Naturligtvis, inom några dagar kommer vi att berätta vår om LG:s Pixel 2 XL.

Relaterade artiklar

Back to top button