HTC:s Nexus kommer inte att vara Nexus: nya bekräftelser för de första riktiga Google-telefonerna

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC:s Nexus kommer inte att vara Nexus: nya bekräftelser för de första riktiga Google-telefonerna

Vi hade redan framfört denna hypotes i juni förra året och vi upprepade den för ett par veckor sedan (och i efterföljande artiklar, som den här), men nu finns det nya bekräftelser från “pålitliga källor” av Android Centralför vad som blir mer och mer en säkerhet, även om det ännu inte är “officiellt”: det kommer ingen ny Nexus i år, och de smartphones vi hittills har kallat Nexus Marlin och Nexus Sailfish kommer faktiskt att marknadsföras utan Nexus-logotypen. Tvärtom borde dessa modeller ha varumärket Google väl i bevis, även på bekostnad av HTC.

Detta betyder inte att termen Nexus nödvändigtvis kommer att ersättas av Google: i verkligheten vet vi fortfarande inte under vilket namn dessa två smartphones kommer att marknadsföras, men det verkar allt mer troligt att “Nexus” och “HTC“kommer inte att hitta utrymme på sin kropp.

Detta kommer ytterligare att motivera de exklusiva funktionerna som Marlin och Sailfish kommer att njuta av, funktioner som vi har sett under de senaste veckorna, vilket kommer att ytterligare distansera dem från “stock”-upplevelsen av Android, och därför från den tidigare Nexus.

Utgångsdatum? Vi pratar om Höstförmodligen oktober, men det finns fortfarande inget datum skrivet i sten. Vi hoppas åtminstone att Google bestämmer sig för att innehålla pris, vilket säkert skulle göra dem mer sympatiska (men hoppas inte för mycket). Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button