HTC:s Nexus kommer att heta Pixel och Pixel XL: Kommer den 4 oktober med Chromecast 4K, Google Home och Daydream VR

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC:s Nexus kommer att heta Pixel och Pixel XL: Kommer den 4 oktober med Chromecast 4K, Google Home och Daydream VR

Säg adjö till varumärket Nexus och gör dig redo att välkomna de nya Pixel: som rapporterats av Android Policesom fått information från två mycket tillförlitliga källor, kommer de nya smartphones vi hittills har känt som HTC Nexus Sailfish och HTC Nexus Marlin inte att ha varumärket “Nexus” i namnet, utan kommer att marknadsföras, respektive, som Pixel (från 5 “) e Pixel XL (från 5,5″).

Men nyheten slutar inte där: källorna rapporterar att de två smartphones kommer att vara de första gjord helt av Google: Det är inte lätt att förstå vad som menas med detta uttalande (eftersom vi med säkerhet vet att enheterna är tillverkade av HTC), men det finns en god chans att de två Pixels de kommer inte att ha någon HTC-logotyp synlig på kroppen (till skillnad från vad som hände tidigare) och kommer att visa Googles logotyp istället.

Men så Nexus-linjen är död? Det är inte lätt att göra förutsägelser, men det är möjligt, även med tanke på att den senaste Android-surfplattan redan använde varumärket Pixel och till och med Google Home har ingen hänvisning till Nexus-namnet.

Vad som är säkert är att detta är en grundläggande förändring som kommer att stärka Googles namn och inflytande på dessa enheter som, som vi redan visste, kommer att ha några exklusiva funktioner som kommer att ta dem bort från “stock”-versionen av Android.

Vi vet ännu inte när de kommer att säljas, men det ser ut som att Google kommer att introducera dessa nya smartphones 4 oktobermed Chromecast 4K (ja, gör dig redo att streama i Ultra HD), mer information om Google Home och virtual reality-headsetet, som skulle kunna kallas Daydream View.

Kort sagt, det verkar som att stora nyheter tillkännages hos Google: ringa in datumet i kalendern och gör dig redo för den nya eran av Pixel.

Relaterade artiklar

Back to top button