HTC:s Nexus kan komma den 4 oktober, men under tiden kan du ladda ner de 15 officiella bakgrundsbilderna (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC:s Nexus kan komma den 4 oktober, men under tiden kan du ladda ner de 15 officiella bakgrundsbilderna (foton)

Android Nougat kommer att släppas i augusti, och vanligtvis motsvarar lanseringen av en ny version av Android tillkomsten av nya. Nexus, men i år kan saker och ting bli annorlunda. När allt kommer omkring såg vi en utvecklare förhandsvisning i god tid före vanliga tider, men det betyder inte att ens Nexus ska komma tidigare än vanligt. Enligt en pålitlig källa till Droid-Life faktiskt, HTC:s Nexus förväntas presenteras den 4 oktober.

Detta är faktiskt mer i linje med det vanliga lanseringsdatumet för Nexus-smarttelefonerna, som på gott och ont alltid har kommit runt oktober, och lämnar gott om utrymme för LG V20 att verkligen vara världens första smartphone med Nougat, som LG själva säger. Vi skulle inte lägga vantarna på elden ännu, också för att dessa datum lätt kan ändras, men vi skulle inte heller avfärda a priori-hypotesen, och om Android 7.0 Nougat verkligen släpps i augusti, finns det en god chans att HTC:s Nexus kommer senare.

I väntan på att ta reda på vad som är sant i denna rapport erbjuder vi dig 15 tapeter tagna från nya Nexus (det sägs inte att de är alla de som kommer att finnas tillgängliga), vilket vi rapporterar i galleriet en originalupplösning (2 880 x 2 560 pixlar). Vi ska vara ärliga: inte alla är så vackra, men vi tvingar dig verkligen inte att ladda ner dem i bulk; klicka bara på knappen för att se originalfilen, bara bredvid de bilder du gillar bäst.

Relaterade artiklar

Back to top button