HTC U12 + sett på nära håll som aldrig förr i dessa nya bilder (ja, skåran är inte där) (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 + sett på nära håll som aldrig förr i dessa nya bilder (ja, skåran är inte där) (foto)

Igår pratade vi mycket om alla påstådda hårdvarufunktioner i nästa topp i HTC-serien, som kommer att presenteras officiellt den 23 maj. Idag kan vi ta dig tillbaka nya bilder i hög upplösning av HTC U12+ sedd från olika vinklar för att upptäcka dess design.

Bilderna kommer från en tweeta av de auktoritativa Roland Quandt och du kan se dem i vår Galleri: det som omedelbart fångar ögat ärfrånvaro av skårantill förmån för integrationen av en dubbel kamera även på framsidan av smartphonen, som redan förutsågs igår. Kanterna på skärmen verkar ganska tunna även ovanför och under. Vi ser att läsaren av Fingeravtryck placeras på tillbakaunder den dubbla kameran arrangerad vågrätt.

Ingen överraskning jämfört med vad som sades igår även från observationen av sidoprofilen, där vi hittar ingången USB Type-C 3.1 i den nedre delen och vi observerarfrånvaro av domkraft för hörlurar. Observera att bilderna du tittar på i galleriet har skärmdumpar av materialet dedikerat till den senaste presentationen av HTC U11+, av källskyddsskäl.

Den information som är tillgänglig för oss tillåter oss fortfarande inte att obalansera oss på prisdärför kan vi bara upprepa det lilla överraskande “det blir inte billigtsade Quandt själv för några veckor sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button