HTC U12 ser mer och mer ut som en LG V30, i dessa första stulna bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 ser mer och mer ut som en LG V30, i dessa första stulna bilder

HTC U12 fortsätter att talas om, efter att den oklanderlige Evan Blass hade öppnat dansen av rykte Och läcka avslöjar redan nästan allt om design och specifikationer, nu för ett par veckor sedan. U12 eller U12 +, tvivel om namnet – och förekomsten av två distinkta varianter – kvarstår, men låt oss för tillfället lägga denna tjafs åt sidan och fokusera på designtack vare den nya serien av stulna skott som just läckt ut.

Som redan gissat från den första renderingen som visas för oss av @evleaks, de estetiska släktskapen hos den påstådda HTC U12 med LG V30 är obestridliga. Faktum är att på baksidan hittar vi en dubbel kamera centrerad och anordnad horisontellt, medan fingeravtrycksläsare digital, i linje med lysdioden för blixten. Glaskroppen och de mjuka linjerna i kanterna gör resten för att föra de två enheterna samman estetiskt – inte för att det är en dålig sak, även om det inte råder någon tvekan om att HTC alltid har vant oss vid en större originalitet förr.

Innan du går vidare till framsidan, för att understryka en pärla av design eller arrangemang symmetrisk mikrofon och vad som ser ut som laserautofokus, arrangerat till vänster och höger om fotosensorn. Inte dåligt. Framför, även om bilderna inte hjälper oss för mycket, närvaron av hack, ersatt av två ramar, övre och nedre, tillräckligt inneslutna. I den övre finns vad de verkar två kameror, tillsammans med öronkapseln och de olika sensorerna. Vad tycker du om den nya toppen av HTC-serien, som väntas till maj månad?

Relaterade artiklar

Back to top button