HTC U12 + officiell: 4 kameror, utan hack och fler och mer kompletta (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 + officiell: 4 kameror, utan hack och fler och mer kompletta (foto)

HTC U12+ den är här, utan många ordvändningar eller glittriga presentationer. Detta är den första nya toppen av det taiwanesiska företagets sortiment för 2018, som därför följer en lång rad lanseringar och tillkännagivanden de senaste veckorna. Det börjar igen där HTC U11 + lämnade oss. Och det lämnade oss bra, även med tanke på att det var en av de bästa smartphones förra året.

HTC U12+ ger en ny version avEdge Sense, nu i version 2. Detta är möjligheten att klämma ihop kanterna på smarttelefonen för att aktivera särskilda funktioner. Nu kommer det att vara möjligt att utföra ännu fler handlingar än tidigare, inklusive en dubbeltryckningsfunktion som, genom att automatiskt känna igen vilken hand du använder, låter dig minska storleken på skärmen för att använda smarttelefonen med en hand. Du kan också använda den som en bakåtknapp eller som ett nytt navigeringsfält. Istället kan du trycka och hålla ned för att säkerställa att skärmen inte roterar eller ändrar ljusstyrka. “Squeeze”-funktionen för att aktivera Edge Launcher, Google Assistant eller vad du vill bibehålls självklart.

Den nya kameran är nu dubbel, med en andra telesensor med funktionen av 2X zoom och det kan också användas för en bättre Bokeh-effekt i våra bilder. Vi har då ett snabbt fokus tack vare Ultraspeed Autofocus 2 (en blandning av PDAF och laserautofokus), en ny HDR Boost 2-algoritm och AR-klistermärken, väldigt moderiktiga under den senaste perioden.

HTC utlovar då en poäng på DxOMark högre än 100 poängdärför rimligtvis sämre än Huawei P20 Pro (som vi minns gjorde 109 poäng).

Videoälskare kommer också att ha något att unna sig. Sonic Zoom förblir närvarande för att öka ljudfokus vid zoompunkten. Den här nya versionen har 33 % bättre ljudfokus än tidigare. Plus att vi nu harAutozoom med en knapptryckning som låter dig göra en flytande filmisk zoom, precis som i filmerna. Det blir då möjligt att spela in slow motion i Full HD på 240fps.

HTC är också ett av företagen som fokuserar mer på ljudsektorn. Tyvärr saknas fortfarande ljudjacket, men de medföljande hörlurarna är återigen det Usonic USB-C med aktiv brusreducering. Det råder heller ingen brist på HTC BoomSound Hi-Fi-högtalare.

Bland de andra tillbehörsfunktionerna påpekar vi förekomsten av släpp med ansiktet, motståndskraften mot vatten och damm enligt IP68-certifiering och DCI-P3 färgomfångsstöd för skärmen.

HTC U12+ finns i Italien för förbeställning i färgerna Genomskinlig Blå, Titanium Black från och med 23 maj 2018. Färgen Translucent Blue, som du också kan gissa från bilderna, upprätthåller den halvtransparenta baksidan där det är möjligt att se de interna komponenterna. Den röda färgen (som du också kan hitta i galleriet) kommer inte att finnas tillgänglig i Italien.

Priset av HTC U12+ och av 799 €, samma pris som sin föregångare. Vi är glada att upptäcka att HTC även för denna början av året har producerat (absurt nog) en av de billigaste topparna i sortimentet i omlopp, åtminstone bland sina direkta konkurrenter. HTC U12 + kan köpas på HTCs hemsida och HTC Club-medlemmar kommer att ha rätt till 10 % rabatt.

Relaterade artiklar

Back to top button