HTC U12 livet kommer att hända och vi känner redan till de fullständiga specifikationerna: kommer de att räcka?

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 livet kommer att hända och vi känner redan till de fullständiga specifikationerna: kommer de att räcka?

Efter det inte särskilt varma välkomnandet av allmänheten och kritikerna till den nya toppen av serien U12+, skulle HTC arbeta på en ny smartphone från mellanklass, efterträdare till U11-livet. Hans namn kanske bara är U12 livmen för tillfället får vi nöja oss med kodnamnet – Föreställ dig livet – och av fullständiga specifikationerläckte precis.

Det talas om en smartphone utrustad med en display från 6″ i relation 18:9 och upplösning full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar) och animerad av Qualcomm SoC Snapdragon 636. Förläningen skulle även omfatta 4 GB RAM, 64 GB utbyggbart internt minnebatteri från 3 600 mAh Och fingeravtrycksläsare digitala, vars position fortfarande är osäker.

Den fotografiska sektorn skulle skryta med en dubbel bakre sensor från 16 och 5 megapixlarmedan den främre skulle vara från 13 megapixlar. Det skulle också finnas stöd för Dual simtill Bluetooth 5.0 och tillNFCmedan versionen av Android kommer att bero på lanseringsperioden för enheten (det är inte uteslutet att den kan gå ut direkt med Android P).

På pappret ett avgörande steg framåt jämfört med föregångaren, dock hoppas vi att priset inte stiger mer än det borde.

Relaterade artiklar

Back to top button