HTC U12 kan visas med en speciell ogenomskinlig vit färg

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 kan visas med en speciell ogenomskinlig vit färg

Vi vet ännu inte om nästa toppsortiment kommer att heta HTC U12 eller HTC Imagine, men de senaste ryktena lägger till ytterligare detaljer till det eventuella datablad som läckte ut för några dagar sedan, nämligen de som rör förnyad design.

Kroppen på HTC:s nya flaggskepp borde återigen vara inne glas både på framsidan och baksidan, med en lätt böjd yta på kanterna, medan sidobågarna kunde göras i metall. Det speciella med den nya modellen kommer dock att vara Avsluta: vissa källor talar om en ny färg matt vitäven om det inte är väl förklarat hur detta kan integreras med glasskyddet.

På baksidan bör placeras fingeravtrycksläsare och den nya dubbelkameramedan framsidan ska vara ren och lämna plats för den stora skärmen 18:9.

För närvarande finns det inga bilder eller renderingar av denna nya estetiska och vita färg, men utsikterna verkar verkligen intressanta.

De stil ochelegans av HTC-enheter är känd, så det är rimligt att förvänta sig en trevlig överraskning även för det nya toppsortimentet 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button