HTC U12 + inga fler hemligheter: gjordes officiell av misstag av webbplatsen som testades (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 + inga fler hemligheter: gjordes officiell av misstag av webbplatsen som testades (foto)

Mycket lite saknas från den officiella presentationen av nästa topp i HTC-serien, som kommer att hållas i morgon, men det taiwanesiska företaget kan själv ha förutsett tiden publicerade av misstag den officiella sidan tillägnad HTC U12+.

Webbsidan togs bort efter en kort tid, men HTC U12 + är fortfarande synlig i den europeiska butiken: i alla fall har vi nu tillräckligt för att stjäla den senaste bekräftelser om egenskaperna hos smarttelefonen som läckte ut under den senaste perioden: Snapdragon 845, 6 GB RAM, display från 6 tum Super LCD6 WQHD + e Boomsound högtalare. När det gäller prisär satt till 5 888 yuan i Kina ea £699 i UK. Vi kan därför räkna med ett pris på ca 799 €: Som förväntat av de senaste ryktena kommer den nya HTC-smarttelefonen inte att vara billig.

En del läckte också från testet som publicerades av misstag bilder av enheten, som du kan se i Galleri: inga överraskningar ur designsynpunkt och de tre färgerna.

Vi upprepar att vi för närvarande inte kan vara säkra på den officiella karaktären hos den rapporterade informationen.

För att undanröja alla tvivel ger vi dig en tid vid den officiella lanseringen imorgon.

Relaterade artiklar

Back to top button