HTC U12 +: 6-tumsskärm i Europa med 64 GB-varianten, det kommer även färgen “Translucent” och det blir inte billigt, förvånar det dig?

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U12 +: 6-tumsskärm i Europa med 64 GB-varianten, det kommer även färgen “Translucent” och det blir inte billigt, förvånar det dig?

Nyheterna relaterade till nästa topp i sortimentet som kommer att lanseras av HTC händer med ökande frekvens när vi närmar oss den officiella presentationen, planerad till nästa 23 maj. Idag den auktoritativa rösten för Roland Quandtvilket ger oss ytterligare information om HTC U12+ angående färgernågra detaljer hårdvara och inte särskilt tröstande framsteg på pris.

Enligt tweeta Quandt, som kan ses längst ner i artikeln, kommer nästa enhet från det taiwanesiska företaget att presenteras i Europa genom att integrera en 6 tum, 64 GB internminne i varianter mono Och Dual sim. Fyra färger bör finnas tillgängliga: Svart, Röd ros, Violett och en nyfiken sådan Genomskinlig. Priset det blir inte lågt men förmodligen är det få som förväntar sig motsatsen.

Vi får se om företaget kan återhämta sig ur synvinkel vinstersärskilt efter de senaste nyheterna om det, lansering av en enhet som är giltig till den grad att den motiverar det troliga höga priset.

Relaterade artiklar

Back to top button