HTC U11 + vs Google Pixel 2 XL, jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 + vs Google Pixel 2 XL, jämförelse (foton och videor)

Google Pixel 2 XLlägg sida vid sida med detta HTC U11+, det ser nästan ut som en smartphone tillverkad av HTC, det finns så många gemensamma punkter. Möjlighet att klämma ihop kanterna för att utföra funktioner, enkel 12 megapixel kamera med stabilisator, samma processor och display i 6-tums 18:9 med QHD + upplösning (2880 x 1440 pixlar).

Det finns dock också viktiga skillnader, som börjar med designen, batteriet (och därför delvis även autonomin) och displayerna. Medan Pixel 2 XLs skärm har vissa färgproblem när den lutas, är den också definitivt ljusare än HTC U11 +-panelen. HTC-smarttelefonen har då stöd a två SIM-kortden har mer RAM (50 % mer) och dubbla internminnet som också är utbyggbar. Absolut ingen trivial sak. Mycket av de andra skillnaderna är mjukvara och återspeglas även på kameran (som manuellt läge på HTC eller oskärpa på Googles smartphone).

DATABLAD: Pixel 2 XL vs HTC U11 +

Prestandamässigt visade vårt test sedan att trots att Pixel är väldigt snabb så räcker inte dess RAM-minne för att hålla ett stort antal appar i minnet under lång tid. Detta är uppenbarligen ett gränsfall och tjänar bara till att hitta (något påtvingade) skillnader i två smartphones med utmärkt prestanda. Priserna är i båda fallen ganska bepansrade som säljs i Italien endast på tillverkarens butik, men de är fortfarande till förmån för HTC som har ett introduktionspris på ca 200 € lägre.

Relaterade artiklar

Back to top button