HTC U11 + var tänkt att vara den nya Google Pixel 2 XL

Note: We hope you enjoy reading this article: HTC U11 + var tänkt att vara den nya Google Pixel 2 XL

De mest uppmärksamma läsarna kommer ihåg att vi vid tidpunkten för de första ryktena om den nya Pixel 2 hade hittat inte två utan tre kodnamn för de nya Google-enheter. De modeller som officiellt presenterades under evenemanget den 4 oktober var bara två, de förväntade Walleye och Taimen, men vad hände med muskie?

Nåväl, idag har vi äntligen svaret. Den kodade terminalen muskie other är ingen mindre än den nya HTC U11+, som man från början trodde skulle bli vad den senare skulle heta Google Pixel 2 XL. Fakta har lett det kaliforniska företaget till olika val, föredrar modellen byggd av LG, och det är just jämförelsen mellan de två enheterna som intygar det arbete som Google har gjort på muskie.

De två terminalerna är det verkligen liknande, både när det gäller design och funktionalitet, även om några viktiga skillnader kvarstår. Till exempel, det skärm HTC-modellen har exakt samma mått som LG one – 6″ QHD vid 18:9 – men den har en teknik LCDskiljer sig från OLED utrustad på Pixel 2 XL.

Vi vet inte och kanske kommer vi aldrig att veta varför Google har tagit fram det båda projekten, både den med LG och den med HTC, och väljer sedan att ge konkretisering endast till den förra. Vad vi vet är att muskie, på ett eller annat sätt, ändå lyckades bli en riktig produktoch definitivt hans tekniska kort är inte vanställt jämfört med googlephones.

Relaterade artiklar

Back to top button